Auxiliar d'elements de grup

L'Auxiliar d'elements de grup s'inicia automàticament en inserir un Quadre de grup en un document.

Per accedir a esta orde...

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc.

Auxiliar d'elements de grup: Dades

Indica quins camps d'opció es troben dins el quadre de grup.

Auxiliar d'elements de grup: Selecció del camp per defecte

Determina que voleu un camp d'opció seleccionat per defecte.

Auxiliar d'elements de grup: Valors dels camps

Assigna un valor de referència a cada camp d'opció.

Auxiliar d'elements de grup: Camp de la base de dades

Esta pàgina només és visible si el document està enllaçat a una base de dades. Indica si els valors de referència s'han de guardar a la base de dades.

Auxiliar d'elements de grup: Crea un grup d'opcions

Indica una etiqueta per al grup d'opcions.

Cancel·la

Si feu clic a Cancel·la es tancarà el diàleg sense guardar els canvis fets.

Cancel·la

Tanca el diàleg i descarta tots els canvis.

Arrere

Mostra les seleccions del diàleg fetes en el punt anterior. Els paràmetres actuals es mantenen igual. Aquest botó només es pot activar a partir de la pàgina dos.

Següent

Feu clic al botó Següent; l'auxiliar utilitzarà els paràmetres del diàleg actual i passarà al pas següent. Si esteu a l'últim pas, el botó esdevé Crea.

Crea

Crea l'objecte.