Auxiliar d'informes - Agrupacions

Podeu agrupar registres en un informe segons els valors d'un o m茅s camps. Seleccioneu els camps pels quals s'agrupar脿 l'informe resultant. Podeu agrupar fins a quatre camps en un informe. En agrupar m茅s d'un camp, el LibreOffice imbrica els grups segons el seu nivell de grup.

Per accedir a esta orde...

Feu clic a Crea un informe utilitzant l'auxiliar en la finestra d'un fitxer de base de dades.

Camps

Mostra una llista dels camps de la selecci贸 de la p脿gina anterior de l'auxiliar. Per a agrupar l'informe per un camp, seleccioneu el nom del camp, i despr茅s feu clic en el bot贸 >. Podeu seleccionar fins a quatre nivells d'agrupaci贸.

Agrupacions

Mostra una llista dels camps pels quals s'agrupar脿 l'informe. Per a suprimir un nivell d'agrupaci贸, seleccioneu el nom del camp i feu clic al bot贸 <. Podeu seleccionar fins a quatre nivells d'agrupaci贸.

>

Feu clic per a moure el camp seleccionat al quadre al qual apunta la fletxa.

<

Feu clic per a moure el camp seleccionat al quadre al qual apunta la fletxa.

M茅s sobre l'Auxiliar d'informes - Opcions d'ordenaci贸