Auxiliar de formularis - Especifiqueu l'entrada de dades

Indica el mode de gesti贸 de les dades per al formulari nou.

Per accedir a esta orde...

Feu clic a Crea un formulari utilitzant l'auxiliar en la finestra d'un fitxer de base de dades.

El formulari nom茅s s'ha d'utilitzar per introduir noves dades. Les dades existents no es visualitzaran

Crea un formulari que nom茅s s'utilitza per introduir dades noves.

El formulari mostrar脿 totes les dades

Crea un formulari que es pot utilitzar per mostrar dades existents i per introduir dades noves.

No permetes la modificaci贸 de les dades existents

Seleccioneu esta opci贸 per prohibir l'edici贸 de les dades.

No permetes la supressi贸 de les dades existents

Seleccioneu esta opci贸 per prohibir la supressi贸 de les dades.

No permetes l'addici贸 de noves dades

Seleccioneu-ho per prohibir l'addici贸 de dades noves.

Auxiliar de formularis - Aplica els estils