Auxiliar de faxos - Remitent i destinatari

Indica la informaciĆ³ del receptor i el remitent per al fax.

Per accedir a esta orde...

Choose File - Wizards - Fax - Sender and Recipient.

Utilitza les dades de l'usuari per a l'adreƧa de retorn

Insereix marques de posiciĆ³ per a l'adreƧa a la plantilla de fax. MĆ©s tard, ja en el document de fax, feu clic a l'espai reservat per introduir les dades.

AdreƧa de retorn nova

Seleccioneu per introduir les dades d'adreƧa en els quadres de text segĆ¼ents. Les dades s'inseriran com a text normal en el document de fax.

(Camps de dades d'adreƧa)

IntroduĆÆu les dades d'adreƧa del remitent.

Utilitza espais reservats per indicar l'adreƧa de destinaciĆ³

Insereix marques de posiciĆ³ per a l'adreƧa a la plantilla de fax. MĆ©s tard, ja en el document de fax, feu clic a l'espai reservat per introduir les dades.

Utilitza la base de dades d'adreces per a la combinaciĆ³ de correu

Insereix camps d'una base de dades per fer una combinaciĆ³ de correu posterior amb el document de fax.

Aneu a l'auxiliar de faxos - Peu de pĆ gina