Auxiliar de cartes

Inicia l'auxiliar per crear una plantilla de carta. Podeu utilitzar esta plantilla tant per a correspondència personal com de negocis.

Per accedir a esta orde...

Choose File - Wizards - Letter.


El LibreOffice incorpora plantilles d'exemple per a cartes personals o de negocis, que podeu personalitzar segons les vostres necessitats amb l'ajuda de l'auxiliar. L'auxiliar vos guiarà pas a pas en la creació d'una plantilla de document, i ofereix nombroses opcions de format i de disseny. La previsualització vos mostrarà com apareixerà la carta finalitzada segons els paràmetres que trieu.

Dins l'auxiliar, podeu modificar les dades i les opcions en qualsevol moment. També podeu saltar-vos una pàgina sencera o fins i tot totes les pàgines de l'auxiliar, cas en què s'aplicarà la configuració actual (o els paràmetres per defecte).

Auxiliar de cartes - Disseny de la pàgina

Specifies whether you want to create a personal or a business letter. The available options on the following pages vary depending on your choice.

Icona de nota

Si creeu una carta de negocis, podeu seleccionar una varietat d'elements per incloure'ls al document que normalment no s'utilitzen en cartes personals, com ara una línia per indicar l'assumpte. Si trieu l'opció de carta Personal, algunes pàgines que inclouen elements específics per a cartes de negocis no apareixeran en el diàleg de l'auxiliar.


Auxiliar de cartes - Format de la capçalera

Allows you to specify the elements that are already imprinted on your letterhead paper. Those elements are not printed, and the space they occupy is left blank by the printer.

Auxiliar de cartes - Elements impresos

Defines the items to be included in the letter template.

Auxiliar de cartes - Destinatari i remitent

Specifies the sender and recipient information.

Auxiliar de cartes - Peu de pàgina

Specifies the information to include in the footer space.

Auxiliar de cartes - Nom i ubicació

Specifies where and under which name you want to save the document and template.

Arrere

Vos permet veure les seleccions que heu fet en els passos anteriors. Es guardarà la configuració actual.

Seg√ľent

Guarda la configuraci√≥ actual i continua a la p√†gina seg√ľent.

Finalitza

Segons les opcions que trieu, l'auxiliar crea una plantilla de document nova i la guarda al disc dur. El LibreOffice crea un document nou basat en les plantilles existents amb el nom "Sense títol X" (X correspon a una numeració consecutiva) i el mostra a l'àrea de treball.

Icona de nota

El LibreOffice guarda la configuració actual de l'auxiliar segons la plantilla seleccionada. Esta configuració s'utilitzarà per defecte la propera vegada que activeu l'auxiliar.


Please support us!