Auxiliar de cartes

Inicia l'auxiliar per crear una plantilla de carta. Podeu utilitzar esta plantilla tant per a correspondència personal com de negocis.

Per accedir a esta orde...

Trieu Fitxer ‚Ėł Auxiliars ‚Ėł Carta.


El LibreOffice incorpora plantilles d'exemple per a cartes personals o de negocis, que podeu personalitzar segons les vostres necessitats amb l'ajuda de l'auxiliar. L'auxiliar vos guiarà pas a pas en la creació d'una plantilla de document, i ofereix nombroses opcions de format i de disseny. La previsualització vos mostrarà com apareixerà la carta finalitzada segons els paràmetres que trieu.

Dins l'auxiliar, podeu modificar les dades i les opcions en qualsevol moment. També podeu saltar-vos una pàgina sencera o fins i tot totes les pàgines de l'auxiliar, cas en què s'aplicarà la configuració actual (o els paràmetres per defecte).

Auxiliar de cartes - Disseny de la pàgina

Indica si voleu crear una carta personal o una carta de negocis. Les opcions disponibles a les p√†gines seg√ľents variaran en funci√≥ de la tria.

Icona de nota

Si creeu una carta de negocis, podeu seleccionar una varietat d'elements per incloure'ls al document que normalment no s'utilitzen en cartes personals, com ara una línia per indicar l'assumpte. Si trieu l'opció de carta Personal, algunes pàgines que inclouen elements específics per a cartes de negocis no apareixeran en el diàleg de l'auxiliar.


Auxiliar de cartes - Format de la capçalera

Permet indicar els elements que ja estan impresos en el paper amb capçalera. Aquests elements no s'imprimiran; la impressora deixarà en blanc l'espai que ocupen.

Auxiliar de cartes - Elements impresos

Defineix els elements que s'inclouran en la plantilla de carta.

Auxiliar de cartes - Destinatari i remitent

Indica la informació del remitent i del destinatari.

Auxiliar de cartes - Peu de pàgina

Indica la informació que s'inclourà en l'espai del peu de pàgina.

Auxiliar de cartes - Nom i ubicació

Indica on voleu guardar el document i la plantilla i amb quin nom.

Arrere

Vos permet veure les seleccions que heu fet en els passos anteriors. Es guardarà la configuració actual.

Seg√ľent

Guarda la configuraci√≥ actual i continua a la p√†gina seg√ľent.

Finalitza

Segons les opcions que trieu, l'auxiliar crea una plantilla de document nova i la guarda al disc dur. El LibreOffice crea un document nou basat en les plantilles existents amb el nom "Sense títol X" (X correspon a una numeració consecutiva) i el mostra a l'àrea de treball.

Icona de nota

El LibreOffice guarda la configuració actual de l'auxiliar segons la plantilla seleccionada. Esta configuració s'utilitzarà per defecte la propera vegada que activeu l'auxiliar.


Ens cal la vostra ajuda!