Contingut - Els temes d'ajuda principals

Mostra els temes d'ajuda principals, organitzats de manera paregut a les carpetes d'un gestor de fitxers.

Icona

Feu doble clic sobre una carpeta tancada per obrir-la i mostrar les subcarpetes i pàgines d'ajuda.

Icona

Feu doble clic sobre una carpeta oberta per tancar-la i amagar les subcarpetes i pàgines d'ajuda.

Icona

Feu doble clic sobre una icona de document per mostrar la pàgina d'ajuda corresponent.

Utilitzeu les tecles de cursor en combinació amb la tecla Retorn per a desplegar i replegar entrades i obrir documents.