Setting Indents, Margins, and Columns

Podeu definir amb el ratolí els sagnats i marges per al paràgraf actual o per a tots els paràgrafs seleccionats.

If you split the page into columns, or the cursor is placed in a multiple-column frame, you can change the column width and the column spacing by dragging them on the ruler with the mouse.

Quan se selecciona un objecte, una imatge o un objecte de dibuix, veureu les vores de l'objecte al regle. Podeu canviar les vores arrossegant-les al regle amb el ratolí.

Si el cursor està situat en una cel·la d'una taula, podeu canviar els sagnats dels continguts de la cel·la arrossegant-los amb el ratolí al regle. Podeu canviar les línies dels límits de la taula al regle o arrossegant la línia de límit actual.

Icon

Estes icones marquen el sagnat esquerre de la primera línia del paràgraf actual (triangle superior) i el sagnat esquerre de les altres línies del paràgraf (triangle inferior).

Icon

Esta icona de la dreta del regle marca el sagnat dret del paràgraf actual.

Tasca

Procediment

Definició del sagnat esquerre

Arrossegueu la marca inferior esquerra cap a la dreta mentre premeu el botó del ratolí.

Definició del sagnat esquerre de la primera línia

Arrossegueu la marca superior esquerra cap a la dreta mentre premeu el botó del ratolí.

Definició del sagnat dret

Arrossegueu la marca de la dreta cap a l'esquerra mentre premeu el botó del ratolí.


tip

In order to change the left indent starting with the second line of a paragraph, hold down the key, click the triangle on the bottom left, and drag it to the right.


note

Les tabulacions que s'han definit no canvien quan se sagna un paràgraf. Si les tabulacions definides surten fora dels marges del paràgraf, no es visualitzaran, però segueixen existint.


Ens cal la vostra ajuda!