Internet

Use the Internet page of the Hyperlink dialog to edit hyperlinks with WWW addresses.

Per accedir a esta orde...

Feu clic a la icona EnllaƧ de la barra EstƠndard i, tot seguit, feu clic a Internet.

Trieu Insereix ā–ø EnllaƧ.

Imatge de diƠleg d'hiperenllaƧ d'Internet

Tipus d'enllaƧ

Web

Crea un enllaƧ http://.

URL

IntroduĆÆu un URL per al fitxer que voleu obrir quan feu clic a l'enllaƧ. Si no indiqueu un marc de destinaciĆ³, el fitxer s'obri al document o marc actual.

Altres opcions

Marc

IntroduĆÆu el nom del marc on voleu que s'Ć²briga el fitxer enllaƧat, o seleccioneu un marc predefinit de la llista. Si deixeu este quadre en blanc, el fitxer enllaƧat s'obri a la finestra actual del navegador.

Formulari

Especifica si s'insereix l'enllaƧ com a text o com a botĆ³.

Esdeveniments

Opens the Assign Macro dialog, in which you can give events such as "mouse over object" or "trigger hyperlink" their own program codes.

Text

Indica el text visible o la llegenda de botĆ³ de l'enllaƧ.

Nom

IntroduĆÆu un nom per a l'enllaƧ. El LibreOffice insereix una etiqueta NAME a l'enllaƧ.