Auxiliar del quadre combinat/quadre de llista: selecci贸 de camp

Selecciona el camp de dades indicat a la taula de la p脿gina anterior els continguts del qual s'han de mostrar al quadre de llista o combinat.

Per accedir a esta orde...

Obri els controls de formulari barra d'eines feu clic Quadre combinat o Quadre de llista icona i arrossegueu el ratol铆 per generar un camp. La connexi贸 a la base de dades ha d'existir en el formulari Auxiliar - P脿gina 2.

Camps disponibles

Mostra tots els camps de taula triats a la p脿gina anterior de l'auxiliar.

Camp de visualitzaci贸

Indica el camp les dades del qual s'han de mostrar als quadres combinats o als quadres de llista.

El nom del camp donat ac铆 apareix a les Propietats del control com un element d'una expressi贸 SQL als Continguts de la llista field.