Auxiliar d'elements de taula, quadres de llista o quadres combinats: Dades

Seleccioneu la font de dades i la taula a la qual correspon el camp del formulari. Si inseriu el camp del formulari en un document que ja està enllaçat a una font de dades, esta pàgina es torna invisible.

Per accedir a esta orde...

Obriu la barra d'eines Controls de formulari, feu clic a la icona MĂ©s controls, feu clic a la icona Control de taula i arrossegueu el ratolĂ­ per generar el camp. No es permet una connexiĂł a una base de dades en el formulari actual.

Font de dades

Indica la font de dades que conté la taula desitjada..

Taula

Indica la taula desitjada.