Auxiliar d'elements de taula

Si inseriu un control de taula en un document, s'inicia autom脿ticament l'Auxiliar d'elements de taula. En este auxiliar podeu indicar interactivament quina informaci贸 es mostra al control de taula.

Per accedir a esta orde...

Obriu la barra d'eines Controls de formulari, feu clic a la icona M茅s controls, feu clic a la icona Control de taula i arrossegueu el ratol铆 per generar el camp.

Icona de nota

Podeu utilitzar la icona per evitar que l'auxiliar s'inicie autom脿ticament.

Auxiliar d'elements de taula, quadres de llista o quadres combinats: Dades

Seleccioneu la font de dades i la taula a la qual correspon el camp del formulari. Si inseriu el camp del formulari en un document que ja est脿 enlla莽at a una font de dades, esta p脿gina es torna invisible.

Auxiliar d'elements de taula: selecci贸 de camps

Indica quins camps del camp de control de taula s'han de mostrar.

Cancel路la

Si feu clic a Cancel路la es tancar脿 el di脿leg sense guardar els canvis fets.

Arrere

Mostra les seleccions del di脿leg fetes en el punt anterior. Els par脿metres actuals es mantenen igual. Aquest bot贸 nom茅s es pot activar a partir de la p脿gina dos.

Seg眉ent

Feu clic al bot贸 Seg眉ent; l'auxiliar utilitzar脿 els par脿metres del di脿leg actual i passar脿 al pas seg眉ent. Si esteu a l'煤ltim pas, el bot贸 esdev茅 Crea.