Activation Order

Opens the Tab Order dialog so you can modify the order in which control fields get the focus when the user presses the tab key.

Per accedir a esta orde...

On Form Design bar, click

Icon Activation Order

Orde d'activació


Si s'insereixen elements de formulari al document, el LibreOffice determina automàticament en quin orde s'ha de moure d'un control fins al següent mitjançant la tecla de tabulació. Cada control nou afegit se situa automàticament al final d'esta sèrie. Al diàleg Orde de les tabulacions, podeu adaptar l'orde d'esta sèrie perquè s'adapti a les vostres necessitats individuals.

També podeu definir l'índex d'un control mitjançant les seues propietats específiques si introduïu el valor desitjat a la pestanya Orde del diàleg Propietats del control.

Només es pot accedir a un botó d'opció dins d'un grup mitjançant la tecla de tabulació quan un dels botons d'opció està definit com a "seleccionat". Si heu dissenyat un grup de botons d'opció on no hi ha cap botó definit com a "seleccionat", l'usuari no podrà accedir al grup o a qualsevol dels botons d'opció mitjançant el teclat.

Controls

Mostra tots els controls del formulari. Estos controls es poden seleccionar amb la tecla de tabulació segons l'orde establit, de dalt a baix. Seleccioneu un control de la llista Controls per assignar la posició que vulgueu a l'orde de la tabulació.

Mou amunt

Feu clic al botó Mou amunt per moure el control seleccionat una posició cap amunt a l'orde de la tabulació.

Mou avall

Feu clic al botó Mou avall per desplaçar el control seleccionat una posició cap avall a l'orde de la tabulació.

Ordenació automàtica

Feu clic al botó Ordenació automàtica per ordenar automàticament els controls segons la seua posició al document.

Ens cal la vostra ajuda!