Activation Order

Opens the Tab Order dialog so you can modify the order in which control fields get the focus when the user presses the tab key.

Per accedir a esta orde...

From the menu bar:

Choose Form - Activation Order.

From the tabbed interface:

Choose Form - Activation Order.

Choose Tools - Activation Order.

From toolbars:

Icon Activation Order

Orde d'activaci贸


Si s'insereixen elements de formulari al document, el LibreOffice determina autom脿ticament en quin orde s'ha de moure d'un control fins al seg眉ent mitjan莽ant la tecla de tabulaci贸. Cada control nou afegit se situa autom脿ticament al final d'esta s猫rie. Al di脿leg Orde de les tabulacions, podeu adaptar l'orde d'esta s猫rie perqu猫 s'adapti a les vostres necessitats individuals.

Tamb茅 podeu definir l'铆ndex d'un control mitjan莽ant les seues propietats espec铆fiques si introdu茂u el valor desitjat a la pestanya Orde del di脿leg Propietats del control.

Nom茅s es pot accedir a un bot贸 d'opci贸 dins d'un grup mitjan莽ant la tecla de tabulaci贸 quan un dels botons d'opci贸 est脿 definit com a "seleccionat". Si heu dissenyat un grup de botons d'opci贸 on no hi ha cap bot贸 definit com a "seleccionat", l'usuari no podr脿 accedir al grup o a qualsevol dels botons d'opci贸 mitjan莽ant el teclat.

Controls

Mostra tots els controls del formulari. Estos controls es poden seleccionar amb la tecla de tabulaci贸 segons l'orde establit, de dalt a baix. Seleccioneu un control de la llista Controls per assignar la posici贸 que vulgueu a l'orde de la tabulaci贸.

Mou amunt

Feu clic al bot贸 Mou amunt per moure el control seleccionat una posici贸 cap amunt a l'orde de la tabulaci贸.

Mou avall

Feu clic al bot贸 Mou avall per despla莽ar el control seleccionat una posici贸 cap avall a l'orde de la tabulaci贸.

Ordenaci贸 autom脿tica

Feu clic al bot贸 Ordenaci贸 autom脿tica per ordenar autom脿ticament els controls segons la seua posici贸 al document.

Ens cal la vostra ajuda!