Navegador de dades

Permet especificar l'estructura de les dades del document XForms actual.

Nom del model

Vos permet seleccionar el model XForms que vulgueu utilitzar.

Models

Permet afegir, tornar a anomenar i suprimir models XForms.

Afig

Obri el di脿leg Afig un model, que vos permet afegir un model XForm.

Les actualitzacions del model de dades actualitzen l'estat de modificaci贸 del document

Si s'habilita, s'establir脿 l'estat del document "modificat" quan canvieu un control de formulari que lligat a qualsevol dada del model. Si no s'habilita, en fer este tipus de canvi no s'establir脿 l'estat del document a "modificat".

Suprimeix

Suprimeix el model XForm seleccionat. Tingueu en compte que no podeu suprimir l'煤ltim model.

Canvia el nom

Permet canviar el nom del model XForm seleccionat.

Mostra els detalls

Mostra o amaga els detalls a la visualitzaci贸.

Inst脿ncia

Enumera els elements que pertanyen a la inst脿ncia actual.

Trameses

Lists the submissions.

Vinculacions

Lists the bindings for the XForm.

Inst脿ncies

Este bot贸 ofereix una s猫rie de submen煤s que permeten afegir, editar o suprimir inst脿ncies.

Afig

Obri un di脿leg que vos permet afegir una inst脿ncia nova.

Edita

Obri un di脿leg que vos permet modificar la inst脿ncia actual.

Suprimeix

Suprimeix la inst脿ncia actual. Tingueu en compte que no podeu suprimir l'煤ltima inst脿ncia.

Mostra els tipus de dades

Permet mostrar m茅s o menys detalls a la visualitzaci贸.

Afig

Obri un di脿leg que vos permet afegir un element nou (element, atribut, tramesa o vinculaci贸) com a subelement de l'element actual.

Edita

Obri un di脿leg que vos permet editar l'element seleccionat (element, atribut, tramesa o vinculaci贸).

Suprimeix

Suprimeix l'element seleccionat (element, atribut, tramesa o vinculaci贸).