Mode segur

El mode segur és un mode on el LibreOffice s'inicia temporalment amb un perfil d'usuari nou i desactiva l'acceleració per maquinari. Això ajuda en la restauració d'una instància no operativa del LibreOffice.

Per accedir a esta orde...

Choose Help - Restart in Safe Mode...

Inicieu el LibreOffice des de la línia d'ordres amb l'opció --safe-mode

Inicieu el LibreOffice des de l'opció LibreOffice (mode segur) del menú Inicia (només Windows)


Què es pot fer amb el mode segur?

Once in safe mode, you will be shown a dialog offering three user profile restoration options

Continua en mode segur

This option will let you work with LibreOffice as you are used to, but using a temporary user profile. It also means that all configuration changes made to the temporary user profile will be lost after restart.

Reinicia en mode normal

Choosing Restart in Normal Mode will discard all changes, terminate safe mode and start LibreOffice again in normal mode. Use this option if you got here by accident.

Aplica els canvis i reinicia

El diàleg ofereix diverses modificacions per al perfil d'usuari que podeu efectuar per a ajudar a restaurar l'estat operatiu del LibreOffice. La radicalitat de cadascuna de les opcions augmenta gradualment; és recomanable provar-les succesivament, una rere l'altra. En triar aquesta ordre s'aplicaran els canvis que seleccioneu

Recupera des de la còpia de seguretat

LibreOffice keeps backups of previous configurations and activated extensions. Use this option to return to the previous state if your problems are likely to be caused by recent changes to configuration or extensions.

Configura

You can disable all extensions installed by the user. You can also disable hardware acceleration. Activate this option if you experience startup crashes or visual glitches, they are often related to hardware acceleration.

Desinstal·la les extensions

Sometimes LibreOffice cannot be started due to extensions blocking or crashing. This option allows you to disable all extensions installed by the user as well as shared and bundled extensions. Uninstalling shared and bundled extensions should be used with caution. It will only work if you have the necessary system access rights.

Reinicia als paràmetres de fàbrica

If all else fails, you can reset your user profile to the factory default. The first option Reset settings and user customizations resets all configuration and UI changes, but keeps things like your personal dictionary, templates etc. The second option will reset your entire profile to the state when you first installed LibreOffice.

Icona de consell

Si no podeu resoldre el vostre problema utilitzant un mode segur, feu clic sobre el missatge Avançat que hi ha cap a continuació per a obtindre instruccions sobre com obtindre més informació.


Icona de consell

Si voleu informar d'un problema amb el vostre perfil d'usuari, feu clic sobre el missatgeCrea un arxiu zip del perfil de l'usuari que podeu generar un fitxer zip que es pot carregar al sistema de seguiment d'errors per als desenvolupadors.


Icona d'avís

Tingueu en compte que el perfil penjat pot contindre informació confidencial, com ara el vostre diccionari personalitzat, els paràmetres i les extensions instal·lades.


Ens cal la vostra ajuda!