Galeria

Obri la Galeria de la barra lateral, on es poden seleccionar imatges i clips d'脿udio per inserir-los en un document.

Podeu visualitzar els continguts de la Galeria nom茅s com a icones, o b茅 com a icones amb els t铆tols i la informaci贸 dels camins corresponents.

Per a ampliar o reduir la visualitzaci贸 d'un objecte individual de la Galeria, feu doble clic a l'objecte o b茅 seleccioneu-lo i premeu la barra espaiadora.

Per accedir a esta orde...

Themes are listed on the left side of the Gallery.Click a theme to view the objects associated with the theme.

Per a inserir un objecte de la Galeria, seleccioneu-lo i arrossegueu-lo al document.

Inserci贸 d'objectes des de la Galeria

C貌pia de gr脿fics des de la Galeria

Adding Graphics to the Gallery

Addici贸 d'un fitxer nou a la Galeria

Per a afegir un fitxer a la Galeria, feu clic amb el bot贸 dret en un tema, trieu Propietats, feu clic a la pestanya Fitxers i, a continuaci贸, feu clic a Afig. Tamb茅 podeu fer clic a un objecte del document actual i arrossegar-lo i deixar-lo anar a la finestra de la Galeria.

Tema nou

Adds a new theme to the Gallery and lets you choose the files to include in the theme.

Feu clic amb el bot贸 dret a un tema de la Galeria per a accedir a les ordes seg眉ents:

Suprimeix

Suprimeix la selecci贸 actual. Si se seleccionen m煤ltiples objectes, se suprimiran tots. En la majoria de casos, apareix una pregunta de seguretat abans de suprimir els objectes.

Depenent del context, l'objecte se suprimeix f铆sicament del portador de dades o se suprimeix la visualitzaci贸 de l'objecte.

Si trieu Suprimeix mentre esteu a la galeria, se suprimir脿 l'entrada des de la galeria, per貌 no es tocar脿 el fitxer.

Canvia el nom

Permet canviar el nom a un objecte seleccionat. Despr茅s de seleccionar Canvia el nom se selecciona el nom i se'n pot introduir un de nou directament. Utilitzeu les tecles de fletxa per establir el cursor a l'inici o al final del nom per suprimir, afegir-lo a part del nom o reubicar-lo.

Actualitza

Actualitza la visualitzaci贸 a la finestra o a l'objecte seleccionat.

Propietats

El di脿leg Propietats de (Tema) cont茅 les pestanyes seg眉ents:

General

La pestanya General llista les propietats generals del tema actual.

Fitxers

Adds new files to the selected theme.

Insereix

Obri un submen煤 a la galeria on podeu triar entre Copia i Enlla莽a. O b茅 es copia l'objecte de la galeria seleccionat en el document o b茅 es crea un enlla莽.

warning

Si heu seleccionat un objecte al document, la inserci贸 nova reempla莽ar脿 l'objecte seleccionat.

Previsualitza

L'objecte seleccionat es visualitza a la galeria amb la mida m脿xima. Feu doble clic a la previsualitzaci贸 per tornar a la visualitzaci贸 normal de la galeria.