Actualització d'extensions

Click the Check for Updates button in the Extensions dialog to check for online updates for all installed extensions. To check for online updates for only the selected extension, right-click to open the context menu, then choose Update.

Per accedir a esta orde...

Trieu Eines ▸ Extensions i feu clic al botó Comprova si hi ha actualitzacions.


Quan feu clic al botó Comprova si hi ha actualitzacions o trieu l'orde Actualitza, s'obri el diàleg Actualització d'extensions i la comprovació de les actualitzacions s'inicia immediatament.

Durant el procés de busca d'actualitzacions visualitzareu un indicador del progrés de l'operació. Espereu que es vagin mostrant els missatges corresponents en el diàleg, o bé feu clic a Cancel·la per avortar la busca d'actualitzacions.

Si no hi ha cap actualització disponible, el diàleg mostrarà un missatge per informar-vos sobre este fet. En este cas, tanqueu el diàleg.

Si hi ha actualitzacions disponibles, les podreu instal·lar automàticament o bé haureu de realitzar alguna acció:

És possible que el diàleg Actualització d'extensions continga entrades no seleccionables i que, per tant, no siga possible realitzar cap actualització automàtica.

Quan feu clic al botó Instal·la s'obri el diàleg Baixada i instal·lació.

Totes les extensions que es puguen baixar directament es baixaran ara. El progrés de la baixada es mostrarà en el diàleg Baixada i instal·lació. En cas que no es puga baixar alguna de les extensions es mostrarà un missatge informatiu, però l'operació continuarà per a la resta d'extensions.

Some extensions may be marked with the phrase “browser-based update”. These extensions cannot be downloaded by the Extensions dialog. A web browser must be opened to download the extension update from a particular web site. That site may require several more user interaction to download the extension. After downloading you must install the extension manually, for example by double-clicking the extension's icon in a file browser.

For extensions marked as “browser-based update”, the Extensions dialog will open your web browser on the respective web site. This happens when you close the dialog, after downloading any other extension updates. If there are no extensions which can be directly downloaded then the web browser is started immediately.

La instal·lació començarà quan haja baixat la darrera extensió. En primer lloc se suprimiran totes les extensions instal·lades per a les quals s'haja pogut baixar correctament una actualització, i a continuació s'instal·laran les extensions actualitzades corresponents. En cas que es produïsca un error es mostrarà un missatge informatiu sobre este fet, però l'operació seguirà avant.

Quan s'han processat totes les actualitzacions, el diàleg Baixada i instal·lació mostra que el procés ha finalitzat. Podeu avortar el procés de baixada i instal·lació fent clic al botó Avorta l'actualització.

Mostra totes les actualitzacions

Per defecte, el diàleg només mostra les extensions que es poden baixar. Si també voleu veure la resta d'extensions i els missatges d'error, activeu la casella de selecció Mostra totes actualitzacions.

Ens cal la vostra ajuda!