Importaci贸 i exportaci贸 d'HTML

When you export a file to an HTML document, the description and the user-defined file properties are included as META tags between the HEAD tags of the exported document. META tags are not displayed in a Web browser, and are used to include information, such as keywords for search engines on your Web page. To set the properties of the current document, choose File - Properties, click the Description or Custom Properties tabs, and then type the information you want.

Les propietats de fitxer seg眉ents es converteixen en etiquetes META quan exporteu un fitxer com a document HTML:

Propietat ODF

Etiquetes HTML

T铆tol

<TITLE>

Assumpte

<META NAME="CLASSIFICATION" CONTENT="Contingut del camp">

Paraules clau

<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="Contingut del camp">

Descripci贸

<META NAME="DESCRIPTION" CONTENT="Contingut del camp">

Propietats personalitzades

<META NAME="Custom field name" CONTENT="Custom field content">


note

Quan importeu un fitxer HTML que continga estes etiquetes META, els continguts de les etiquetes s'afegiran al quadre de propietats corresponent del fitxer del LibreOffice.


tip

Heu de separar les paraules clau per comes. Una paraula clau pot contindre car脿cters d'espais en blanc o punts i coma.


Consells per a la importaci贸

Quan importeu a un document HTML, les etiquetes META seg眉ents es converteixen autom脿ticament en camps del LibreOffice: <META HTTP-EQUIV="REFRESH"...> i <META NAME="..." ...>, en qu猫 NAME equival a AUTHOR, CREATED, CHANGED, CHANGEDBY, DESCRIPTION, KEYWORDS o CLASSIFICATION.

Els scripts, els comentaris i les etiquetes META que hi haja directament abans d'una etiqueta TABLE s'inseriran a la primera cel路la de la taula.

Els scripts i les etiquetes META que hi ha a la cap莽alera dels documents HTML s'importen i s'ancoren al primer par脿graf dels documents.

Per definir les opcions per a la importaci贸 d'etiquetes HTML, trieu - Carrega/guarda - Compatibilitat HTML. Les etiquetes META reconegudes contenen "HTTP-EQUIV" o "NAME", i s'importen com a comentaris del LibreOffice. L'煤nica excepci贸 茅s l'etiqueta <META NAME="GENERATOR"...>, que s'ignora.

Consells per a l'exportaci贸

Els comentaris i els camps per a scripts que hi haja al principi del primer par脿graf dels documents s'exportaran a la cap莽alera dels documents HTML. Si el document comen莽a amb una taula, el primer par脿graf de la primera cel路la de la taula s'exportar脿 a la cap莽alera del document HTML.

Ens cal la vostra ajuda!