Opcions de hangul/hanja

Definiu les opcions per a la Conversió hangul/hanja.

Diccionaris definits per l'usuari

Llista tots els diccionaris definits per l'usuari. Activeu la casella de selecció per al diccionari que vulgueu utilitzar i desactiveu la casella per al que no vulgueu utilitzar.

Nou

Obri el quadre de diàleg Diccionari nou, que vos permet crear un diccionari nou.

Nom

Introduïu un nom per al diccionari. Feu clic a D'acord per mostrar el diccionari nou en el quadre de llista Diccionaris definits per l'usuari.

Edita

Obri el diàleg Edita el diccionari personalitzat, que vos permet editar els diccionaris definits per l'usuari.

Suprimeix

Suprimeix el diccionari definit per l'usuari seleccionat.

Opcions

Permet indicar opcions addicionals per a tots els diccionaris.

Ignora la paraula postposicional

Si activeu esta casella s'ignoraran els caràcters posicionals situats al final de les paraules coreanes quan feu una busca en un diccionari.

Mostra primer les entrades més recents

Si activeu esta casella es mostrarà el suggeriment de reemplaçament que hàgeu seleccionat per darrera vegada com a primera entrada de la llista.

Reemplaça automàticament les entrades úniques

Si activeu esta casella es reemplaçaran de manera automàtica les paraules que només tinguen una paraula suggerida com a reemplaçament.