Teclat

Assigna o edita les tecles de drecera per a les ordes del LibreOffice o per a les macros del LibreOffice Basic.

Per accedir a esta orde...

Choose Tools - Customize - Keyboard tab. A document must be opened.

Podeu assignar o editar tecles de drecera per a l'aplicació actual o per a totes les aplicacions del LibreOffice.

To assign or modify a shortcut key: select a command in the Function list, select the key combination to be assigned in the Shortcut Keys list, then click Modify.

If the selected function already has a shortcut key, it is displayed in the Keys list. It is possible to assign the same function to more than one key.

note

Procureu no assignar tecles de drecera que ja utilitze el vostre sistema operatiu.

Tecles de drecera

Lists the shortcut keys and the associated commands.

Funcions

Llista les categories de funció i les funcions del LibreOffice a les quals podeu assignar tecles de drecera.

Categoria

Llista les categories de funció disponibles. Per assignar dreceres als estils, obriu la categoria "Estils".

Funció

Lists functions that can be assigned to a shortcut key.

Tecles

Mostra les tecles de drecera associades a la funció seleccionada.

LibreOffice

Mostra les tecles de drecera comunes per a totes les aplicacions del LibreOffice.

Mostra les tecles de drecera per a l'aplicació actual del LibreOffice.

Modifica

Assigna la combinació de tecles seleccionada a la llista Tecles de drecera a l'orde seleccionada a la llista Funció.

Delete

Suprimeix l'element o els elements seleccionats sense demanar confirmació.

Carrega

Reemplaça la configuració de la tecla de drecera amb una altra configuració guardada anteriorment.

Guarda

Guarda la configuració actual per a la tecla de drecera per tal que la pugueu carregar més avant.

Reinicialitza

Reinicialitza els valors modificats als valors per defecte.