AutoCorrect Options

Permet definir les opcions per al reemplaçament automàtic de text mentre escriviu.

Per accedir a esta orde...

Choose Tools - AutoCorrect Options.

Per a aplicar una regla de correcció automàtica, escriviu el text predefinit en el document i premeu la barra espaiadora.

Reemplaça

Permet editar la taula de reemplaçament per a la correcció o el reemplaçament automàtic de paraules o abreviacions d'un document.

Excepcions

Indiqueu les abreviacions o combinacions de lletres que no vulgueu que el LibreOffice corregisca automàticament.

Opcions

Seleccioneu les opcions per a la correcció automàtica en teclejar i, a continuació, premeu D'acord.

Opcions de llenguaOpcions de llengua

Permet indicar les opcions de correcció automàtica per a les cometes i per a les opcions que són específiques de la llengua del text.

Botons de diàleg

Reinicialitza

Reinicialitza els valors modificats als valors anteriors de la pestanya.

Cancel·la

Tanca el diàleg i descarta tots els canvis.

D'acord

Guarda tots els canvis i tanca el diàleg.