AutoCorrect Options

Permet definir les opcions per al reempla莽ament autom脿tic de text mentre escriviu.

Per accedir a esta orde...

Choose Tools - AutoCorrect Options.

Per a aplicar una regla de correcci贸 autom脿tica, escriviu el text predefinit en el document i premeu la barra espaiadora.

Reempla莽a

Permet editar la taula de reempla莽ament per a la correcci贸 o el reempla莽ament autom脿tic de paraules o abreviacions d'un document.

Excepcions

Indiqueu les abreviacions o combinacions de lletres que no vulgueu que el LibreOffice corregisca autom脿ticament.

Opcions

Seleccioneu les opcions per a la correcci贸 autom脿tica en teclejar i, a continuaci贸, premeu D'acord.

Opcions de llenguaOpcions de llengua

Permet indicar les opcions de correcci贸 autom脿tica per a les cometes i per a les opcions que s贸n espec铆fiques de la llengua del text.

Botons de di脿leg

Reinicialitza

Reinicialitza els valors modificats als valors anteriors de la pestanya.

Cancel路la

Tanca el di脿leg i descarta tots els canvis.

D'acord

Guarda tots els canvis i tanca el di脿leg.