Conversió del xinés

Converts the selected Chinese text from one Chinese writing system to the other. If no text is selected, the entire document is converted. You can only use this command if you enable Asian language support in - Languages and Locales - General.

Per accedir a esta orde...

Trieu Eines ▸ Llengua ▸ Conversió del xinés. Ha d'estar habilitada la compatibilitat amb les llengües asiàtiques.

Direcció de la conversió

Seleccioneu la direcció de la conversió.

De xinés tradicional a xinés simplificat

Converteix els caràcters del xinés tradicional als caràcters del xinés simplificat. Feu clic a D'acord per convertir el text seleccionat. Si no heu seleccionat text, es convertirà tot el document.

De xinés simplificat a xinés tradicional

Converteix els caràcters del xinés simplificat als caràcters del xinés tradicional. Feu clic a D'acord per convertir el text seleccionat. Si no heu seleccionat text, es convertirà tot el document.

Termes comuns

Els termes comuns són paraules que tenen el mateix significat en xinés tradicional i xinés simplificat però que s'escriuen amb caràcters diferents.

Tradueix els termes comuns

Converteix les paraules amb dos o més caràcters que hi haja a llista de termes comuns. Una vegada comprovada la llista, la resta del text es convertirà caràcter per caràcter.

Edita els termes

Obri el diàleg Edita el diccionari, que vos permet editar la llista de termes per a la conversió.