Material

Canvia la coloraci贸 de l'objecte 3D seleccionat.

Icon Material

Material

Per accedir a esta orde...

Obri el men煤 contextual de l'objecte 3D trieu la pestanya Efectes 3D - Material.

Material

Assigna un esquema de color predefinit o permet crear un esquema de color personalitzat.

Preferits

Seleccioneu un esquema de color predefinit, o b茅 seleccioneu Definit per l'usuari si voleu definir un esquema de color personalitzat.

Color de l'objecte

Seleccioneu el color que vulgueu aplicar a l'objecte.

Selecci贸 de colors mitjan莽ant el di脿leg Color

LibreOffice vos permet definir colors personalitzats mitjan莽ant un gr脿fic bidimensional i un diagrama de degradats num猫rics del seleccioneu un di脿leg del del color.

Icona

Premeu el bot贸 Di脿leg de color a la pestanya Il路luminaci贸 del di脿leg Efectes 3D.

Color d'il路luminaci贸

Seleccioneu el color que vulgueu que il路lumini l'objecte.

Selecci贸 de colors mitjan莽ant el di脿leg Color

LibreOffice vos permet definir colors personalitzats mitjan莽ant un gr脿fic bidimensional i un diagrama de degradats num猫rics del seleccioneu un di脿leg del del color.

Icona

Premeu el bot贸 Di脿leg de color a la pestanya Il路luminaci贸 del di脿leg Efectes 3D.

Especular

Permet definir les propietats de reflexi贸 per a l'objecte seleccionat.

Color

Seleccioneu el color que vulgueu que reflectisca l'objecte.

Selecci贸 de colors mitjan莽ant el di脿leg Color

LibreOffice vos permet definir colors personalitzats mitjan莽ant un gr脿fic bidimensional i un diagrama de degradats num猫rics del seleccioneu un di脿leg del del color.

Icona

Premeu el bot贸 Di脿leg de color a la pestanya Il路luminaci贸 del di脿leg Efectes 3D.

Intensitat

Introdu茂u la intensitat de l'efecte especular.

Apply

Click here to apply the properties shown in the dialog to the selected object.

Apply icon

Apply

Update

Click here to view in the dialog all the properties of the selected object.

Update Icon

Update

Camp de previsualitzaci贸

Mostra una previsualitzaci贸 de la selecci贸 actual.

Convert to 3-D

Use this icon to convert a selected 2D object to a 3D object. You can also select several 2D objects and convert them to one single 3D object. To convert a group of 2D objects to 3D, you must first ungroup the selected objects.

Icon Convert to 3-D

Convert to 3-D

Convert to Rotation Object

Click here to convert a selected 2D object to a 3D rotation object. You can also select several 2D objects and convert them to one single 3D rotation object. To convert a group of 2D objects to 3D, you must first ungroup the selected objects.

Icon Convert to Rotation Object

Convert to Rotation Object

Perspective On/Off

Click here to turn the perspective view on or off.

Icon Perspective On/Off

Perspective On/Off