Il路luminaci贸

Definiu la font de llum per a l'objecte 3D seleccionat.

Icon Illumination

Illumination

Per accedir a esta orde...

Obri el men煤 contextual de l'objecte 3D trieu Efectes 3D - Pestanya Il路luminaci贸.

Il路luminaci贸

Permet indicar la font de llum per a l'objecte, i tamb茅 el color de la font de llum i de la llum ambiental. Podeu definir fins a vuit fonts de llum diferents.

Font de llum

Feu-hi clic dues vegades per activar la font de llum, i a continuaci贸 seleccioneu un color per a la llum a la llista. Si ho voleu, tamb茅 podeu definir el color per a la llum del voltant de l'objecte. Per fer-ho, seleccioneu un color en el quadre Llum ambiental. Noteu que tamb茅 podeu pr茅mer la barra espaiadora per activar i desactivar la font de llum.

Icon Light is on

Llum activada

Icon Light is off

Llum desactivada

Selecci贸 del color

Seleccioneu un color per a la font de llum actual.

Selecci贸 de colors al di脿leg Color

LibreOffice vos permet definir colors personalitzats mitjan莽ant un gr脿fic bidimensional i un diagrama de degradats num猫rics del seleccioneu un di脿leg del del color.

Icona

Premeu el bot贸 Di脿leg de color a la pestanya Il路luminaci贸 del di脿leg Efectes 3D.

Llum ambiental

Selecci贸 del color

Seleccioneu un color per a la llum ambiental.

Selecci贸 de colors mitjan莽ant el di脿leg Color

LibreOffice vos permet definir colors personalitzats mitjan莽ant un gr脿fic bidimensional i un diagrama de degradats num猫rics del seleccioneu un di脿leg del del color.

Icona

Premeu el bot贸 Di脿leg de color a la pestanya Il路luminaci贸 del di脿leg Efectes 3D.

Previsualitzaci贸

Mostra una previsualitzaci贸 dels canvis aplicats a la font de llum.

Apply

Click here to apply the properties shown in the dialog to the selected object.

Apply icon

Apply

Update

Click here to view in the dialog all the properties of the selected object.

Update Icon

Update

Camp de previsualitzaci贸

Mostra una previsualitzaci贸 de la selecci贸 actual.

Convert to 3-D

Use this icon to convert a selected 2D object to a 3D object. You can also select several 2D objects and convert them to one single 3D object. To convert a group of 2D objects to 3D, you must first ungroup the selected objects.

Icon Convert to 3-D

Convert to 3-D

Convert to Rotation Object

Click here to convert a selected 2D object to a 3D rotation object. You can also select several 2D objects and convert them to one single 3D rotation object. To convert a group of 2D objects to 3D, you must first ungroup the selected objects.

Icon Convert to Rotation Object

Convert to Rotation Object

Perspective On/Off

Click here to turn the perspective view on or off.

Icon Perspective On/Off

Perspective On/Off