Ombreig

Vos permet definir les propietats d'un patró d'ombreig, i també guardar i carregar les llistes d'ombreigs.

Per accedir a esta orde...

Choose Format - Area - Hatching tab.

Propietats

Permet definir o modificar un patró d'ombreig.

Espaiat

Introdu√Įu una xifra per a l'espai que vulgueu que deixar entre les l√≠nies d'ombreig.

Angle

Introdu√Įu l'angle de gir per a les l√≠nies d'ombreig, o b√© feu clic a una posici√≥ de la graella.

Tipus de línia

Seleccioneu el tipus de línia d'ombreig que vulgueu utilitzar.

Color de línia

Seleccioneu el color per a les línies d'ombreig.

Llista d'ombreigs

Lists the available hatching patterns. You can also modify or create your own hatching pattern.

Afig

Afig un patró d'ombreig personalitzat a la llista actual. Indiqueu les propietats del patró personalitzat i feu clic a este botó.

Modifica

Aplica les propietats d'ombreig actuals al patró d'ombreig seleccionat. Si ho voleu, podeu guardar el patró amb un altre nom.

Suprimeix

Suprimeix l'element o els elements seleccionats després d'una confirmació.

Camp de previsualització

Mostra una previsualització de la selecció actual.