Degradats

Definiu les propietats d'un degradat o b├ę guardeu i carregueu llistes de degradats.

Per accedir a esta orde...

Choose Format - Area - Gradients tab.

Tipus

Seleccioneu el degradat que voleu aplicar.

Centre X

Introdu├»u el sagnat horitzontal per al degradat, on 0% coincideix amb la ubicaci├│ horitzontal actual del color del punt final del degradat. El color del punt final ├ęs el color seleccionat al quadre A.

Centre Y

Introdu├»u el sagnat vertical per al degradat, on 0% coincideix amb la ubicaci├│ vertical actual del color del punt final del degradat. El color del punt final ├ęs el color seleccionat al quadre A.

Angle

Introduïu un angle de gir per al degradat seleccionat.

Vora

Introdu├»u el nivell d'ajustament que voleu aplicar a l'├área del color del punt final del degradat. El color del punt final ├ęs el color seleccionat al quadre A.

De

Seleccioneu un color per al punt d'inici del degradat.

Introduïu la intensitat del color al quadre De, on 0% correspon al negre i 100% correspon al color seleccionat.

A

Seleccioneu un color per al punt final del degradat.

Introduïu la intensitat del color al quadre A, on 0% correspon al negre i 100% correspon al color seleccionat.

Afig

Afig un degradat personalitzat a la llista actual. Indiqueu les propietats del degradat i, tot seguit, feu clic en este bot├│.

Modifica

Aplica les propietats de degradat actuals al degradat seleccionat. Podeu guardar el degradat amb un altre nom.

Suprimeix

Suprimeix l'element o els elements seleccionats despr├ęs d'una confirmaci├│.

Camp de previsualitzaci├│

Mostra una previsualitzaci├│ de la selecci├│ actual.