Estils de línia

Editeu o creeu estils de línia amb traços o punts.

Per accedir a esta orde...

Choose Format - Line - Line Styles tab.

Propietats

Estil de línia

Seleccioneu l'estil de línia que voleu crear.

Tipus

Seleccioneu la combinació de traços i de punts que voleu.

Nombre

Introduïu el nombre de vegades que voleu que un punt o un traç aparega en una seqüència.

Longitud

Introduïu la longitud del traç.

Espaiat

Introduïu la quantitat d'espai que s'ha de deixar entre els punts o els traços.

Fit to line thickness

Ajusta automàticament les entrades en funció de la llargada de la línia.

Afig

Creates a new line style using the current settings. Enter a name for the new line style.

Modifica

Actualitza l'estil de línia seleccionat amb la configuració actual. Per canviar el nom de l'estil de línia seleccionat, introduïu un nom nou quan l'aplicació vos ho demane.

Suprimeix

Suprimeix l'element o els elements seleccionats després d'una confirmació.

Carrega la taula d'estils de línia

Importa una llista d'estils de línia.

Guarda la taula d'estils de línia

Guarda la llista actual d'estils de línia perquè la pugueu carregar més avant.

Camp de previsualització

Mostra una previsualització de la selecció actual.