Align Objects

Alinea els objectes seleccionats en relaci贸 amb els altres.

note

Si un dels objectes seleccionats est脿 ancorat com a car脿cter, algunes de les opcions d'alineaci贸 no funcionen.

Per accedir a esta orde...

From the menu bar:

Choose Format - Align Text.

From the tabbed interface:

Choose

From the sidebar:

Select Properties - deck.

note

No tots els tipus d'objectes es poden seleccionar junts. No tots els m貌duls (Writer, Calc, Impress, Draw) admeten tots els tipus d'alineaci贸.

Alinea a l'esquerra

Alinea la vora esquerra dels objectes seleccionats. Si nom茅s heu seleccionat un objecte al Draw o a l'Impress, se n'alinea la vora esquerra amb el marge esquerre de la p脿gina.

Centra horitzontalment

Centra horitzontalment els objectes seleccionats. Al Draw o a l'Impress, si seleccioneu un sol objecte, s'alinea el centre de l'objecte amb el centre horitzontal de la p脿gina.

Alinea a la dreta

Alinea la vora dreta dels objectes seleccionats. Si nom茅s heu seleccionat un objecte al Draw o a l'Impress, se n'alinea la vora dreta amb el marge dret de la p脿gina.

Alinea a la part superior

Alinea verticalment la vora superior dels objectes seleccionats. Si nom茅s heu seleccionat un objecte al Draw o a l'Impress, se n'alinea la vora superior amb el marge superior de la p脿gina.

Alinea al centre vertical

Centra verticalment els objectes seleccionats. Al Draw o a l'Impress, si seleccioneu un sol objecte, se n'alinea el centre amb el centre vertical de la p脿gina.

Alinea a la part inferior

Alinea verticalment la vora inferior dels objectes seleccionats. Si nom茅s heu seleccionat un objecte al Draw o a l'Impress, se n'alinea la vora inferior amb el marge inferior de la p脿gina.