Guia fon猫tica asi脿tica

Permet afegir comentaris al costat dels car脿cters asi脿tics a tall de guia de pronunciaci贸.

These commands can only be accessed after you enable support for Asian languages in - Languages and Locales - General.

Per accedir a esta orde...

From the menu bar:

Menu Format - Asian phonetic guide.

1. Seleccioneu una o diverses paraules al document.

2. Trieu Format - Guia fon猫tica asi脿tica.

3. Introdu茂u el text que voleu utilitzar com a guia de pronunciaci贸 en el quadre Car脿cters Ruby.

Text base

Mostra el text base que heu seleccionat al fitxer actual. Si voleu modificar el text base, introdu茂u el text nou ac铆.

Car脿cters Ruby

Introdu茂u el text que voleu utilitzar com a guia de pronunciaci贸 per al text base.

Alineaci贸

Seleccioneu l'alineaci贸 horitzontal per als car脿cters ruby.

Posici贸

Seleccioneu la ubicaci贸 dels car脿cters Ruby.

Estil de car脿cter per als car脿cters Ruby

Seleccioneu un estil de car脿cter per als car脿cters Ruby.

Estils

Opens the where you can select a character style for the ruby text.

Camp de previsualitzaci贸

Mostra una previsualitzaci贸 de la selecci贸 actual.

Aplica

Aplica els valors modificats o seleccionats sense tancar el di脿leg.