Vores

Defineix les opcions de les vores per als objectes seleccionats al Writer o al Calc.

You can specify the border position, size, and style in Writer or Calc.

Per accedir a esta orde...

(totes les opcions apareixen només al Writer o al Calc)

Choose Format - Paragraph - Borders tab.

Choose Format - Image - Properties - Borders tab.

Choose Format - Frame and Object - Properties - Borders tab.

Choose Format - Page - Borders tab.

Choose Format - Character - Borders tab.

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose Modify/New - Borders tab.

Choose Format - Page - Header - More button.

Choose Format - Page - Footer - More button.

Arranjament de línies

Seleccioneu un estil de vora predefinit per a aplicar-lo.

En una taula o un full de càlcul, també podeu afegir o eliminar vores predefinides mitjançant la icona Vores de la barra Taula.

Icona a la barra Formatació:

Icona

Vores

Línia

Feu clic a l'estil de vora que voleu aplicar. S'aplica l'estil a les vores seleccionades a la previsualització.

Icona a la barra Formatació:

Icona

Estil de la línia

Seleccioneu el color de línia que voleu utilitzar per a les vores seleccionades.

Padding

Indiqueu l'espai que s'ha de deixar entre la vora i el contingut de la selecció.

Esquerra

Introdu√Įu la dist√†ncia que ha de separar la vora esquerra i el contingut de la selecci√≥.

Dreta

Introdu√Įu la dist√†ncia que ha de separar la vora dreta i els elements seleccionats.

Superior

Introdu√Įu la dist√†ncia que ha de separar la vora superior i el contingut de la selecci√≥.

Inferior

Introdu√Įu la dist√†ncia que ha de separar la vora inferior i el contingut de la selecci√≥.

Sincronitza

Applies the same padding setting to all four borders when you enter a new distance.

Estil de l'ombra

També podeu aplicar una ombra a les vores. Per obtindre el millor resultat, apliqueu una ombra només si les quatre vores són visibles.

Icona de nota

Els gràfics o els objectes ancorats a marcs del document no poden tindre una mida més gran que el marc. Si apliqueu una ombra a les vores d'un objecte que omple tot un marc, es redueix la mida de l'objecte perquè es veja l'ombra.

Posició

Feu clic en un estil d'ombra per a les vores seleccionades.

Distància

Introdu√Įu l'ampl√†ria de l'ombra.

Color

Seleccioneu un color per a l'ombra.