Indica la posici贸, l'escala, el gir i l'espaiat dels car脿cters.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Format 鈻 Car脿cter 鈻 Posici贸.

Choose View - Styles - open context menu of an entry and click New/Edit Style - Alignment tab.

Els canvis s'apliquen a la selecci贸 actual, a tota la paraula que cont茅 el cursor o al text nou que introdu茂u.

Posici贸

Definiu les opcions de sub铆ndex o de super铆ndex d'un car脿cter.

Super铆ndex

Redueix la mida de tipus de lletra del text seleccionat i col路loca el text a sobre de la l铆nia de base.

Normal

Suprimeix la formataci贸 de super铆ndex i sub铆ndex.

Sub铆ndex

Redueix la mida de tipus de lletra del text seleccionat i col路loca el text a sota de la l铆nia de base.

Augment/disminuci贸 de

Introdu茂u el percentatge amb qu猫 voleu elevar o abaixar el text seleccionat en relaci贸 amb la l铆nia de base. El valor "cent per cent" equival a l'al莽脿ria del tipus de lletra.

Mida de lletra relativa

Introdu茂u el valor pel que voleu reduir la mida de lletra al text seleccionat.

Autom脿tic

Defineix autom脿ticament el valor amb qu猫 s'ha d'abaixar o elevar el text seleccionat en relaci贸 amb la l铆nia de base.

Rotation/scaling

Escala l'ampl脿ria

Estira o comprimeix el text seleccionat perqu猫 c脿piga entre la l铆nia de sobre el text i la l铆nia de sota el text.

Espaiat

Indica l'espaiat entre cada car脿cter.

Espaiat

Specifies the spacing between the characters of the selected text. Enter the amount by which you want to expand or condense the text in the spin button.

tip

To increase the spacing, set a positive value; to reduce it, set a negative value.

Ajustament de l'interlletratge

Ajusta autom脿ticament l'espai entre els car脿cters per a combinacions de car脿cters espec铆fiques.

L'interlletratge nom茅s est脿 disponible per a alguns tipus de lletra; a m茅s, cal que la impressora admeti esta opci贸.

Camp de previsualitzaci贸

Mostra una previsualitzaci贸 de la selecci贸 actual.

Restableix

Reinicia els canvis fets a la pestanya actual a aquells aplicables quan s'ha obert aquest di脿leg.

Aplica

Aplica els valors modificats o seleccionats sense tancar el di脿leg.