Edita els enllaços externs

You can change or break each link to external files in the current document. You can also update the content of the current file to the most recently saved version of linked external file. This command does not apply to hyperlinks, and is not available if the current document does not contain links to other files.

This command can be used with external file links to images and OLE objects (when inserted with a link to an external file).

Per accedir a esta orde...

From the menu bar:


Fitxer font

Lists the path to the source file. If the path defines a DDE link, relative paths must be preceded with "file:".

Feu doble clic en un enllaç de la llista per obrir un diàleg de fitxer on podeu seleccionar un altre objecte per a este enllaç.

Element

Mostra l'aplicació (si es coneix) amb la qual s'ha guardat el fitxer font per última vegada.

Tipus

Mostra el tipus de fitxer (gràfic, per exemple) del fitxer font.

Estat

Mostra més informació sobre el fitxer font.

Automàtic

Actualitza automàticament el contingut de l'enllaç quan obriu el fitxer. Totes els canvis que s'hagen fet al fitxer font es mostren al fitxer que conté l'enllaç. Els fitxers gràfics enllaçats només es poden actualitzar manualment. Esta opció no està disponible per als fitxers gràfics enllaçats.

L'opció Automàtic només està disponible per als enllaços DDE. Per inserir un enllaç DDE, copieu el contingut d'un fitxer i enganxeu-lo des del menú Edita ▸ Enganxament especial, casella Enllaça. Atès que DDE és un sistema d'enllaçament basat en text, només es copien al full de destinació els decimals que es mostren.

Manual

Actualitza l'enllaç només quan feu clic al botó Actualitza.

Modifica

Canvieu el fitxer font de l'enllaç seleccionat.

Trenca l'enllaç

Suprimeix l'enllaç entre el fitxer font i el document actual. L'últim contingut actualitzat del fitxer font es conserva al document actual.

Actualitza

Actualitza l'enllaç seleccionat perquè l'última versió guardada del fitxer enllaçat es mostre al document actual.

Tanca

Tanca el diàleg i guarda tots els canvis.

note

Si obriu un fitxer que conté enllaços, se vos demana que els actualitzeu. Segons la ubicació on es troben els fitxers enllaçats, pot ser que el procés d'actualització tardi uns quants minuts.


note

Si carregueu un fitxer que conté enllaços DDE, l'aplicació vos demana si voleu actualitzar els enllaços. Rebutgeu l'actualització si no voleu establir una connexió amb el servidor DDE.


warning

És possible construir enllaços a ubicacions remotes que transmetin dades al servidor remot. Declineu la sol·licitud d'actualització si no confieu en el document.


Ens cal la vostra ajuda!