Navegador per als documents mestres

En un document mestre, podeu commutar el Navegador entre una vista normal i una vista en mode mestre.

El Navegador enumera els components principals del document mestre. Si col路loqueu la busca del ratol铆 damunt del nom d'un subdocument de la llista, es mostra el cam铆 complet del subdocument.

La vista mestra del Navegador mostra les icones seg眉ents:

Canvia la visualitzaci贸 mestra

Canvia entre el mode mestre i el mode normal.

Icona

Toggle Master View

Edita

Edita el contingut del component seleccionat a la llista Navigator. Si la selecci贸 茅s un fitxer el fitxer s'obri per editar-lo. Si la selecci贸 茅s un 铆ndex s'obri el di脿legIndex.

Icona

Edita

Actualitza

Feu clic al contingut que voleu actualitzar.

Icona

Actualitza

Selecci贸

Actualitza el contingut de la selecci贸.

脥ndexs

Actualitza tots els 铆ndexs.

Enlla莽os

Actualitza tots els enlla莽os.

Tot

Actualitza tot el contingut.

Edita l'enlla莽

Per a accedir a aquesta ordre, feu clic amb el bot贸 dret del ratol铆 en un fitxer inserit al Navegador. Modifica les propietats de l'enlla莽 per al fitxer seleccionat.

Insereix

Insereix un fitxer, un 铆ndex o un document nou al document mestre.

tip

Tamb茅 podeu inserir fitxers al document mestre; per fer-ho, arrossegueu un fitxer des de l'escriptori i deixeu-lo anar a la vista mestra del Navegador.

Icona

Insereix

脥ndex

Insereix un 铆ndex o una taula de continguts al document mestre.

Fitxer

Insereix un fitxer existent, o diversos, al document mestre.

Document nou

Crea un subdocument nou i l'insereix. Quan creeu un document nou, el sistema vos demana que introdu茂u el nom del fitxer i la ubicaci贸 on voleu guardar-lo.

Text

Insereix al document mestre un par脿graf nou on podeu introduir text. No podeu inserir text al costat d'una entrada existent al Navegador.

Guarda tamb茅 els continguts

Guarda una c貌pia dels continguts dels fitxers enlla莽ats al document mestre. D'aquesta manera, el contingut actual est脿 disponible quan no es pot accedir als fitxers enlla莽ats.

Icona

Guarda tamb茅 els continguts

Mou amunt

Despla莽a la selecci贸 una posici贸 cap amunt a la llista del Navegador. Per a despla莽ar les entrades, arrossegueu-les i deixeu-les anar a la llista. Si moveu una secci贸 de text a una altra secci贸, es fusionen les dues seccions de text.

Icon

Mou amunt

Mou avall

Despla莽a la selecci贸 una posici贸 cap avall a la llista del Navegador. Tamb茅 podeu despla莽ar les entrades si les arrossegueu i les deixeu anar a la llista. Si desplaceu una secci贸 de text a una altra secci贸, es fusionen les dues seccions de text.

Icon

Mou avall

Suprimeix

This command is found by right-clicking an item in the Navigator. Deletes the selection from the Navigator list and the master document, but does not delete the subdocument file.