Desfés

Reverteix l'última ordre o entrada que heu introduït. Per a seleccionar l'ordre que voleu revertir, feu clic a la fletxa situada al costat de la icona Desfés a la barra Estàndard.

Per accedir a esta orde...

Choose Edit - Undo.

+Z

A la barra Estàndard o Dades de la taula, feu clic a

Icon

Desfés

tip

Per a modificar el nombre d'ordres que podeu desfer, obriu la Configuració avançada i definiu un valor nou a la propietat «/org.openoffice.Office.Common/Undo Steps».

Icona de nota

Algunes ordes, com ara l'edició d'estils, no es poden desfer.

tip

You can cancel the Undo command by choosing Edit - Redo.

Quant a l'orde Desfés a les taules de bases de dades

Quan utilitzeu taules de bases de dades, només podeu desfer l'última orde.

Icona d'avís

Si modifiqueu el contingut d'un registre en una taula de base de dades que no s'ha guardat, podeu esborrar el registre amb l'ordre Desfés.

Quant a l'orde Desfés a les presentacions

La llista Desfés es neteja quan apliqueu un format de pàgina nou a una diapositiva.