General

Conté informació bàsica sobre el fitxer actual.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya File ▸ Propietats ▸ General.

Fitxer

Mostra el nom del fitxer.

Tipus

Mostra el tipus de fitxer del document actual.

Ubicació

Mostra el camí i el nom del directori on s'ha guardat el fitxer.

Mida

Indica la mida del document en bytes.

Created

Mostra la data, l'hora i l'autor de la primera vegada que s'ha guardat el fitxer.

Modified

Mostra la data, l'hora i l'autor de l'última vegada que s'ha guardat el fitxer en un format del LibreOffice.

Template

Mostra la plantilla utilitzada per a crear el fitxer.

Signat digitalment

Mostra la data i l'hora de la darrera signatura del fitxer, i també el nom de l'autor que l'ha signat.

Signatures digitals

Obri el diàleg Signatures digitals, on podeu gestionar les signatures digitals del document actual.

Darrera impressió

Mostra l'usuari, la data i l'hora de l'última impressió del fitxer.

note

Després d'imprimir un document s'ha de guardar per a preservar-ne les dades de Darrera impressió. No es dona cap missatge d'avís si es tanca un document sense guardar.

Total editing time

Mostra el temps que el fitxer ha estat obert per a editar-lo des de la seua creació. El temps d'edició s'actualitza quan guardeu el fitxer.

Revision number

Mostra el nombre de vegades que s'ha guardat el fitxer.

Aplica les dades de l'usuari

Guarda el nom complet de l'usuari amb el fitxer. Per editar el nom, trieu - LibreOffice - Dades de l'usuari.

Restableix les propietats

Reinicialitza el temps d'edició a zero, assigna la data i l'hora actuals com a data i hora de creació, i estableix el número de versió a 1. També se suprimeixen les dates de modificació i d'impressió.

Guarda la imatge de previsualització amb aquest document

Guarda una imatge de previsualització en format PNG dins el document. Aquesta imatge la pot usar un gestor de fitxers sota determinades condicions.

tip

To disable generating thumbnails in general, choose - LibreOffice - Advanced. Click the Open Expert Configuration button, and search for GenerateThumbnail. If this property has the value true, then double-click on it to set its value to false.

Resolució preferida per a les imatges

Check this box to select the preferred image resolution in points per inch, which is used as default when an image is inserted into a Writer, Impress or a Draw document and resize it according to the value in the list box.