General

Cont茅 informaci贸 b脿sica sobre el fitxer actual.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya File 鈻 Propietats 鈻 General.

Fitxer

Mostra el nom del fitxer.

Tipus

Mostra el tipus de fitxer del document actual.

Ubicaci贸

Mostra el cam铆 i el nom del directori on s'ha guardat el fitxer.

Mida

Indica la mida del document en bytes.

Created

Mostra la data, l'hora i l'autor de la primera vegada que s'ha guardat el fitxer.

Modified

Mostra la data, l'hora i l'autor de l'煤ltima vegada que s'ha guardat el fitxer en un format del LibreOffice.

Template

Mostra la plantilla utilitzada per a crear el fitxer.

Signat digitalment

Mostra la data i l'hora de la darrera signatura del fitxer, i tamb茅 el nom de l'autor que l'ha signat.

Signatures digitals

Obri el di脿leg Signatures digitals, on podeu gestionar les signatures digitals del document actual.

Darrera impressi贸

Mostra l'usuari, la data i l'hora de l'煤ltima impressi贸 del fitxer.

note

Despr茅s d'imprimir un document s'ha de guardar per a preservar-ne les dades de Darrera impressi贸. No es dona cap missatge d'av铆s si es tanca un document sense guardar.

Total editing time

Mostra el temps que el fitxer ha estat obert per a editar-lo des de la seua creaci贸. El temps d'edici贸 s'actualitza quan guardeu el fitxer.

Revision number

Mostra el nombre de vegades que s'ha guardat el fitxer.

Aplica les dades de l'usuari

Guarda el nom complet de l'usuari amb el fitxer. Per editar el nom, trieu - LibreOffice - Dades de l'usuari.

Restableix les propietats

Reinicialitza el temps d'edici贸 a zero, assigna la data i l'hora actuals com a data i hora de creaci贸, i estableix el n煤mero de versi贸 a 1. Tamb茅 se suprimeixen les dates de modificaci贸 i d'impressi贸.

Guarda la imatge de previsualitzaci贸 amb aquest document

Guarda una imatge de previsualitzaci贸 en format PNG dins el document. Aquesta imatge la pot usar un gestor de fitxers sota determinades condicions.

tip

To disable generating thumbnails in general, choose - LibreOffice - Advanced. Click the Open Expert Configuration button, and search for GenerateThumbnail. If this property has the value true, then double-click on it to set its value to false.

Resoluci贸 preferida per a les imatges

Check this box to select the preferred image resolution in points per inch, which is used as default when an image is inserted into a Writer, Impress or a Draw document and resize it according to the value in the list box.