Conversi贸 d'unitats de mesura

En alguns di脿legs podeu introduir valors de mesures als quadres d'entrada. Si nom茅s introdu茂u un valor num猫ric, s'utilitzar脿 la unitat de mesura per defecte.

Podeu definir la unitat de mesura per defecte per a documents de text del Writer en el di脿leg que veureu en seleccionar - LibreOffice Writer - General. Per al Calc, el Draw i l'Impress, obriu el document d'este tipus i despr茅s obriu la p脿gina General adequada, tal com es fa amb el Writer.

En els quadres d'entrada per a unitats de longitud tamb茅 podeu afegir la unitat abreujada segons la llista seg眉ent:

Unitat abreujada

Explicaci贸

mm

Mil路l铆metre

cm

Cent铆metre

in o 鈥

Polzada

pi

Pica

pt

Punt

Les seg眉ents f贸rmules converteixen les unitats:

Per exemple, en un document de text, obriu Format 鈻 Par脿graf 鈻 Sagnats i espaiat. Per sagnar el par脿graf actual una polzada introdu茂u 1 in o 1" en el quadre de text "Abans del text". Per sagnar el par脿graf 1 cm, introdu茂u 1 cm al quadre d'entrada.

Icona de consell

Per introduir el valor m脿xim o m铆nim respectivament, feu clic al valor actual i llavors premeu la tecla Re P脿g o Av P脿g.