Barra de dibuix

La barra de dibuix conté les eines de dibuix principals.

SelecciĂł

Permet seleccionar objectes al document actual.

Icona

SelecciĂł

Color de lĂ­nia

Sets the line color of the selected object.

Icon Line Color

Color de lĂ­nia

Color d'emplenament

Sets the area color of the selected object.

Icona Àrea

Ă€rea

Line

Dibuixa una lĂ­nia recta a la posiciĂł on l'arrossegueu en el document actual. Per restringir la lĂ­nia a 45 graus, manteniu premuda la tecla Maj mentre arrossegueu.

Icon Line

LĂ­nia

Rectangle

Dibuixa un rectangle emplenat en un punt qualsevol del document. Feu clic en el punt on voleu col·locar un vèrtex del rectangle i arrossegueu el cursor fins a la mida que desitgeu. Per dibuixar un quadrat, manteniu premuda la tecla Maj mentre arrossegueu el cursor.

Icon Rectangle

Rectangle

El·lipse

Dibuixa un oval emplenat al lloc del document on l'arrossegueu. Feu clic al punt on vulgueu dibuixar l'oval i arrossegueu el cursor fins a la mida que vulgueu. Per dibuixar un cercle, manteniu premuda la tecla Maj mentre arrossegueu el cursor.

Icon Ellipse

El·lipse

Fletxes

Obriu la barra d'eines Fletxes, des d'on podreu afegir lĂ­nies rectes, lĂ­nies amb fletxes i lĂ­nies de dimensiĂł a la diapositiva o a la pĂ gina actual.

Corba

La icona Corba de la barra Dibuix obri la barra d'eines LĂ­nies, des d'on podreu afegir lĂ­nies i formes a la diapositiva actual.

Icon Curve

Corba

Connectors

Icon Connector

Connector

Obriu la barra d'eines Connectors, on podeu afegir connectors als objectes de la diapositiva actual. Un connector és una línia que uneix objectes i que es manté unida quan es mouen estos objectes. Si copieu un objecte amb un connector, el connector també es copiarà.

Formes bĂ siques

Obri la barra d'eines Formes bĂ siques que podeu utilitzar per inserir grĂ fics al document.

Icona Formes bĂ siques

Formes bĂ siques

Formes de sĂ­mbol

Obri la barra d'eines Formes de sĂ­mbol, des de la qual podeu inserir grĂ fics al document.

Icona Formes de sĂ­mbols

Formes de sĂ­mbol

Fletxes de bloc

Obri la barra d'eines Fletxes de bloc, des de la qual podeu inserir grĂ fics al document.

Icona Fletxes de bloc

Fletxes de bloc

Diagrames de flux

Obri la barra d'eines Diagrames de flux, des de la qual podeu inserir grĂ fics al document.

Icona Diagrames de flux

Diagrames de flux

Llegendes

Obri la barra d'eines Llegendes, des de la qual podeu inserir grĂ fics al document.

Icon Callouts

Llegendes

Estrelles i tires

Obri la barra d'eines Estrelles i tires, des de la qual podeu inserir grĂ fics al document.

Icona Estrelles

Estrelles

Objectes 3D

Opens the 3D Objects toolbar. The objects are three dimensional, with depth, illumination, and reflection. Each inserted object initially forms a 3D scene. You can press F3 to enter the scene. For these 3D objects, you can open the 3D Effects dialog to edit the properties.

Icona Objectes 3D

Objectes 3D