Barres d'eines

Esta secció proporciona una perspectiva de les barres d'eines disponibles al LibreOffice Draw.

Esta visió general descriu la configuració per defecte de la barra d'eines per al LibreOffice.

Barra Estàndard

La barra Estàndard és disponible a totes les aplicacions del LibreOffice.

Barra de dibuix

La barra de dibuix conté les eines de dibuix principals.

Barra de línia i d'emplenament

La barra de línia i d'emplenament conté ordes per al mode d'edició actual.

Barra Taula

La barra Taula conté les funcions que necessiteu quan treballeu amb taules. La barra apareix quan moveu el cursor cap a una taula.

Barra Formatació del text

Per visualitzar la barra Formatació del text, situeu el cursor dins d'un objecte de text.

Barra d'imatges

Utilitzeu la barra d'Imatges per configurar les opcions de color, de contrast i de brillantor per als objectes gràfics seleccionats.

Barra Edita els punts

The Edit Points Bar appears when you select a polygon object and click Edit Points.

Barra d'opcions

Per mostrar la barra d'opcions, seleccioneu Visualitza - Barres d'eines - Opcions.

Barra de colors

Show or hides the Color bar. To modify or change the color table that is displayed, choose Format - Area, and then click on the Colors tab.

Barra d'estat

La barra d'estat mostra informació sobre el document, incloent-hi l'objecte actualment seleccionat. Podeu fer doble clic sobre alguns dels elements de la barra d'estat per obrir una finestra de diàleg relacionada.

Paràmetres 3D

The 3D Settings toolbar controls properties of selected 3D objects.

Fontwork

La barra d'eines Fontwork s'obri quan seleccioneu un objecte Fontwork.

Insereix