Agrupaci贸 d'objectes

Podeu combinar diversos objectes en un mateix grup, de manera que actuen com un objecte 煤nic. Podeu moure i transformar tots els objectes d'un grup com una 煤nica unitat. Tamb茅 podeu canviar les propietats (per exemple, la mida de les l铆nies, el color d'emplenament) de tots els objectes d'un grup o d'alguns d'estos objectes. Els grups poden ser temporals o assignats:

Els grups tamb茅 es poden agrupar en altres grups. Les accions que s'apliquen a un grup no afecten la posici贸 relativa entre cadascun dels objectes del grup.

Per agrupar objectes:

Icona

Seleccioneu els objectes que voleu agrupar i trieu Forma 鈻 Agrupa 鈻 Agrupa.

Per exemple, podeu agrupar tots els objectes d'un logotip d'empresa per moure'l i redimensionar-lo com a objecte individual.

Despr茅s d'haver agrupat els objectes, si se selecciona qualsevol part del grup, se selecciona el grup sencer.

Selecci贸 d'objectes d'un grup

Icona

Podeu seleccionar els objectes d'un grup si hi entreu. Feu doble clic a un grup per entrar-hi i feu clic en un dels objectes per seleccionar-lo. Per mitj脿 d'este m猫tode, tamb茅 podeu afegir objectes al grup o suprimir-ne. Els objectes que no formen part del grup apareixen de color gris.

Icona

Per eixir d'un grup, feu doble clic a qualsevol punt exterior.