Reemplaçament de colors

Podeu reemplaçar els colors de mapa de bits amb l'eina Reemplaçament de color.

Es poden reemplaçar fins a quatre colors a la vegada.

També podeu utilitzar l'opció Transparència per canviar les àrees transparents d'una imatge amb un color.

De manera similar, podeu utilitzar el Reemplaçament de color per convertir un color de la imatge en transparent.

Reemplaçament de colors amb l'eina Reemplaçament de color

Assegureu-vos que la imatge que esteu utilitzant és de mapa de bits (per exemple, BMP, GIF, JPG o PNG) o un metafitxer (per exemple, WMF).

1. Trieu Eines - Reemplaçament de color.

2. Feu clic a la icona Reemplaçament de color i col·loqueu la busca del ratolí damunt del color que voleu reemplaçar a la imatge. El color apareixerà en el quadre al costat de la icona.

3. Feu clic al color de la imatge. El color apareixerà en el primer quadre Color font i s'activarà la casella de selecció al costat del color.

4. En el quadre Reemplaça amb, seleccioneu un altre color.

Icona de nota

Això reemplaça totes les ocurrències del Color font de la imatge.

1. Si voleu reemplaçar un altre color mentre el quadre de diàleg està obert, activeu la casella de selecció que hi ha al davant del Color font a la fila següent i repetiu els passos del 3 al 5.

2. Feu clic a Reemplaça.

Icona de consell

Si voleu ampliar o reduir l'àrea de selecció de color, augmenteu o disminuïu la tolerància de l'eina Reemplaçament de color i repetiu la selecció.