Organitzaci贸, alineaci贸 i distribuci贸 d'objectes

Organitzaci贸 d'objectes

Cada objecte que inseriu en el document es va apilant successivament damunt de l'objecte anterior. Per reorganitzar l'orde d'apilament d'un objecte seleccionat, feu el seg眉ent.

1. Feu clic a l'objecte la posici贸 del qual voleu canviar.

2. Trieu Forma 鈻 Organitza per a mostrar el men煤 contextual i seleccioneu una de les opcions d'organitzaci贸:

Porta al davant situa l'objecte al davant de tots els altres objectes

Envia cap avant situa l'objecte una posici贸 avant a la pila d'objectes

Envia cap arrere situa l'objecte una posici贸 arrere a la pila d'objectes

Envia al fons situa l'objecte al darrere de tots els altres objectes

Darrere l'objecte situa l'objecte al darrere d'un altre objecte que h脿geu seleccionat

Organitzaci贸 d'un objecte darrere d'un altre

1. Feu clic a l'objecte la posici贸 del qual voleu canviar.

2. Trieu Forma 鈻 Organitza per a obrir el men煤 contextual i seleccioneu Darrere l'objecte. La busca del ratol铆 es converteix en una m脿.

3. Feu clic a l'objecte al darrere del qual voleu col路locar l'objecte seleccionat.

Inversi贸 de l'orde d'apilament de dos objectes

1. Feu clic+Maj sobre els dos objectes per seleccionar-los.

2. Trieu Forma 鈻 Organitza per a obrir el men煤 contextual i seleccioneu Inverteix.

Alineaci贸 d'objectes

La funci贸 Alineaci贸 permet alinear els objectes respecte dels altres, o b茅 respecte de la p脿gina.

1. Seleccioneu un objecte per alinear-lo en relaci贸 amb la p脿gina o seleccioneu diversos objectes per alinear-los entre si.

2. Choose Shape - Align Objects and select one of the alignment options.

Distribuci贸 d'objectes

If you select three or more objects in Draw, you can also use the Distribute selection command to distribute the vertical and horizontal spacing evenly between the objects.

1. Seleccioneu tres objectes o m茅s per distribuir-los.

2. Trieu Forma 鈻 Distribuci贸.

3. Seleccioneu l'opci贸 de distribuci贸 horitzontal i vertical i feu clic a D'acord.

Els objectes seleccionats es distribueixen al llarg de l'eix horitzontal o vertical. Els dos objectes m茅s exteriors es prenen com a punts de refer猫ncia i no es mouen quan s'executa l'orde Distribuci贸.