Executa una declaraci贸 SQL

Obri un quadre de di脿leg on podreu introduir una ordre SQL per administrar una base de dades.

Per accedir a esta orde...

En una finestra de fitxer de base de dades trieu Eines - SQL.

Execuci贸 d'ordes SQL

Nom茅s podeu introduir ordres d'administraci贸 en aquest quadre de di脿leg, com ara: GRANT, CREATE TABLE o DROP TABLE, i NOT FILTER. Les ordres que podeu introduir depenen de la font de dades, per exemple, dBASE nom茅s pot executar algunes de les ordres SQL enunciades.

note

Per executar una consulta SQL per filtrar dades a la base de dades, utilitzeu la Vista de disseny de consultes.

Ordre a executar

Introdu茂u l'ordre d'administraci贸 SQL que vulgueu executar.

Per exemple, per a una font de dades "Bibliografia", podeu introduir l'ordre SQL seg眉ent:

SELECT "Adre莽a" FROM "biblio" "biblio"

Si necessiteu m茅s informaci贸 sobre les ordres SQL, consulteu la documentaci贸 proporcionada amb la base de dades.

Executa l'orde SQL directament

In Native SQL mode you can enter SQL commands that are not interpreted by LibreOffice, but are instead passed directly to the data source. If you do not display these changes in the design view, you cannot change back to the design view.

Mostra l'eixida de les expressions 芦select禄

Mostra el resultat de l'ordre SQL SELECT al quadre Eixida.

Executa

Executa l'ordre que heu introdu茂t al quadre de l'Ordre que cal executar.

Ordres anteriors

Indica les ordres SQL pr猫viament executades. Per a tornar a executar una ordre, feu clic a l'ordre i, a continuaci贸, feu clic a Executa.

Estat

Mostra l'estat, inclosos els errors, de l'ordre SQL que heu executat.

Eixida

Mostra els resultats de l'ordre SQL que heu executat.

Tanca

Tanca el di脿leg.