Índexs

Vos permet organitzar els índexs de base de dades dBASE. Un índex vos permet accedir a una base de dades més ràpidament, sempre que consulteu les dades de la selecció definida a través de l’índex. Quan dissenyeu una taula, podeu definir els índexs a la pestanya Índexs .

Per accedir a esta orde...

En una finestra de fitxer de base de dades del tipus dBASE trieu Edita ▸ Base de dades ▸ Propietats feu clic a Indexes.

Taula

Seleccioneu la taula de base de dades que vulgueu indexar.

Taula índexs

Llista els índexs actuals de la taula de la base de dades seleccionada. Per eliminar un índex de la llista, feu clic a l'índex i, a continuació, feu clic a la fletxa dreta.

Índexs lliures

Llista els índexs disponibles per poder assignar a una taula. Per assignar un índex a la taula seleccionada, feu clic a la icona de fletxa esquerra. La doble fletxa esquerra assigna tots els índexs disponibles.

<

Mou l'índex seleccionat a la llista Taula índexs.

<<

Mou tots els índexs lliures a la llista Índexs de la taula.

>

Mou els índexs de la taula seleccionats a la llista Índexs lliures.

Mou tots els índexs de la taula a la llista Índexs lliures.