Assigna les columnes

Des de l'explorador de la font de dades podeu copiar una taula arrossegant-la i deixant-la anar al contenidor de taules. Si activeu la casella de selecci贸 Adjunta dades a la primera p脿gina del di脿leg Copia la taula, s'obrir脿 el di脿leg Assigna columnes com a segona finestra. Podeu utilitzar aquest di脿leg per mapejar els continguts d'un camp de dades de la taula font a un altre camp de dades de la taula de destinaci贸.

Taula font

Llista els camps de dades de la taula d'origen. Per incloure un camp de dades de la taula origen a la taula destinaci贸, marqueu la casella de selecci贸 situada davant del nom del camp de dades. Per assignar el contingut d'un camp de dades de la taula d'origen a un camp de dades diferent de la taula de destinaci贸, feu clic al camp de dades de la llista de taules d'origen i, a continuaci贸, feu clic a la fletxa amunt o avall. Per incloure tots els camps de dades d'origen de la taula destinaci贸, feu clic a Tots.

Taula de destinaci贸

Llista els possibles camps de dades de la taula de destinaci贸. Nom茅s s'inclouran a la taula de destinaci贸 els camps de dades que se seleccionin a la taula font.

amunt

Nom茅s s'inclouran a la taula de destinaci贸 els camps de dades que se seleccionin a la taula font.

avall

Mou l'entrada seleccionada una posici贸 cap avall a la llista.

tot

Selecciona tots els camps de dades de la llista.

cap

Desactiva totes les caselles de selecci贸 de la llista.