Aplica les columnes

A l'explorador de fonts de dades, podeu copiar una taula arrossegant-la i deixant-la anar al contenidor de taules. El di脿leg Aplica columnes 茅s la segona finestra del di脿leg Copia taula.

Columnes existents

Quadre de llista esquerre

Llista els camps de dades disponibles que podeu incloure a la taula copiada. Per copiar un camp de dades, feu clic al seu nom i, a continuaci贸, feu clic al bot贸 >. Per copiar tots els camps, feu clic al bot贸 >> .

Quadre de llista dret

Llista els camps que voleu incloure a la taula copiada.

Botons

Afig o elimina el camp seleccionat (bot贸 > o <) o tots els camps bot贸 (<< o >>).

P脿gina seg眉ent