Disseny d’índexs

El diàleg Disseny d’índexs vos permet definir i editar els índexs de la taula actual.

Per accedir a esta orde...

En una finestra de fitxer de base de dades feu clic a la icona Taules. Trieu Insereix ▸ Disseny de taula o Edita ▸ Edita.

Disseny de taula

Llista d’índexs

Mostra la llista d'índexs disponibles. Seleccioneu l'índex de la llista que vulgueu editar. Els detalls de l’índex seleccionat es mostren al quadre de diàleg.

Nou índex

Crea un nou índex.

Esborra l'índex actual

Esborra l'índex actual.

Canvia de nom l'índex actual

Canvia de nom l'índex actual.

Guarda l'índex actual

Guarda l'índex actual a la font de dades.

Restableix l'índex actual

Restableix l'índex actual a la configuració que tenia quan es va iniciar el diàleg.

Detalls de l'índex

Tan bon punt canvieu un detall de l'índex actual i en seleccioneu un altre, el canvi es transmet immediatament a la font de dades. Només podeu eixir del quadre de diàleg o seleccionar-ne un altre, si el canvi s'ha reconegut com a correcte per la font de dades. Tot i això, podeu desfer el canvi si feu clic a Restableix l'índex actual icon.

Únic

Especifica si l'índex actual només permet valors únics. Marcant l'opció Únic s'impedeix l'entrada de dades duplicades al camp i es garanteix la integritat de les dades.

Camps

L’àrea Camps mostra la llista de camps a la taula actual. Podeu seleccionar diversos camps. Per eliminar un camp de la selecció, seleccioneu l'entrada buida al començament de la llista.

Camp índex

Mostra la llista dels camps de la taula actual. Podeu seleccionar més d'un camp.

Criteri d'ordenació

Determina el criteri d'ordenació dels índexs.

Tanca

Tanca el diàleg.