Funcions de diagrama del LibreOffice

Els diagrames permeten presentar les dades de manera que siguen fàcils de visualitzar.

Podeu crear un diagrama amb les dades font en un full de càlcul del Calc o en una taula del Writer. Quan el diagrama s'incrusta en el mateix document que les dades, queda vinculat a les dades, de manera que el diagrama s'actualitza automàticament quan es canvien les dades font.

Tipus de diagrama

Trieu entre la varietat de diagrames 2D i 3D, com ara diagrames de barres, diagrames de línies o diagrames de borsa. Podeu canviar el tipus de diagrama fent uns quants clics amb el ratolí.

Formatació individual

Si voleu personalitzar els elements individuals dels diagrames, com ara els eixos, les etiquetes de dades i les llegendes, feu-hi un clic amb el botó dret del ratolí o bé utilitzeu les icones de la barra d'eines i les ordes de menú.