Barra de formataci贸

La barra de formataci贸 es mostra quan s'activa el mode d'edici贸 d'un diagrama. Feu doble clic sobre el diagrama per entrar en el mode d'edici贸. Feu clic a fora del diagrama per eixir del mode d'edici贸.

Podeu editar la formataci贸 d'un diagrama fent servir els controls i les icones en la barra de formataci贸.

Seleccioneu un element del diagrama

Seleccioneu l'element del diagrama que voleu editar. L'element quedar脿 seleccionat en la previsualitzaci贸 del diagrama. Feu clic sobre 芦Selecci贸 de format禄 per obrir el di脿leg de propietats de l'element seleccionat.

Formata la selecci贸

Obri el di脿leg de propietats de l'element seleccionat.

Tipus de diagrama

Obri el di脿leg del tipus de diagrama.

Taula de dades del diagrama

Obri el di脿leg de taula de dades on podeu editar les dades del diagrama.

Graelles horitzontals

La icona de 芦Graelles horitzontals禄 a la barra de formataci贸 commuta la visibilitat de la visualitzaci贸 de la graella per a l'eix Y.

Llegenda activada/desactivada

Per a visualitzar o amagar la llegenda, feu clic a 芦Llegenda activada/desactivada禄 a la barra de formataci贸.

Escala el text

Modifica l'escala del text al diagrama quan se'n canvia la mida.

Disseny autom脿tic

Mou tots els elements del diagrama a les posicions per defecte dins el diagrama actual. Aquesta funci贸 no modifica el tipus de diagrama ni cap altre atribut, tret de la posici贸 dels elements.