Sèries de dades

Utilitzeu este diàleg per canviar les propietats de la sèrie de dades seleccionada. Este diàleg apareix si només hi ha una sèrie de dades seleccionada i trieu Format ▸ Formata la selecció. Algunes de les entrades del menú només estan disponibles per als diagrames 2D o 3D.

note

Qualsevol canvi que realitzeu ací afectarà la sèrie de dades sencera. Per exemple, si canvieu el color, tots els elements que pertanyin a la sèrie de dades canviaran de color.

Per accedir a esta orde...

Trieu el diàleg Format ▸ Formata la selecció ▸ Sèries de dades (diagrames)

Línia

Definiu les opcions de formatació de la línia seleccionada o de la línia que voleu dibuixar. També podeu afegir extrems de fletxa a una línia o bé modificar els símbols dels diagrames.

Area (Background, Highlighting)

Set the fill options for the selected drawing object or document element.

Transparència

Definiu les opcions de transparència per a l'emplenament que apliqueu a l'objecte seleccionat.

Indiqueu la formatació i el tipus de lletra que voleu aplicar.

Etiquetes de dades

Obri el diàleg Etiquetes de dades, que vos permet definir les etiquetes de dades.

Barres d'error a les Y

Utilitzeu el diàleg Barres d'error a les X o Y per a mostrar barres d'error als diagrames 2D.

Opcions

Utilitzeu este diàleg per definir algunes opcions disponibles per a tipus específics de diagrames. El contingut del diàleg Opcions variarà segons el tipus de diagrama.

Restableix

Reinicia els canvis fets a la pestanya actual a aquells aplicables quan s'ha obert aquest diàleg.