Funcions del LibreOffice Calc

El LibreOffice Calc és una aplicació de full de càlcul que podeu utilitzar per calcular, analitzar i gestionar dades. També podeu importar i modificar fulls de càlcul del Microsoft Excel.

CĂ lculs

El LibreOffice Calc vos proporciona funcions, incloent-hi funcions estadĂ­stiques i bancĂ ries, que podeu utilitzar per crear fĂłrmules que vos permeten realitzar cĂ lculs complexos amb les dades.

També podeu utilitzar l'auxiliar de funcions perquè vos ajudi a crear fórmules.

Càlculs "Què passa si"

Una funció important és que és capaç de visualitzar de manera immediata els resultats dels canvis fets en un factor de càlculs formats per diversos factors. Per exemple, podeu observar com el fet de canviar el període de temps en el càlcul d'una hipoteca afecta els tipus d'interés o les quantitats reemborsades. A més, podeu gestionar taules més grans utilitzant altres escenaris predefinits.

Funcions de bases de dades

Utilitzeu fulls de cĂ lcul per organitzar, emmagatzemar i filtrar les dades.

El LibreOffice Calc permet arrossegar i deixar anar taules de base de dades, o utilitzar un full de cĂ lcul com a font de dades per crear cartes de formulari al LibreOffice Writer.

OrganitzaciĂł de les dades

Fent uns quants clics amb el ratolĂ­, podeu reorganitzar el full de cĂ lcul per mostrar o amagar determinats intervals de dades, o per formatar els intervals en funciĂł d'unes condicions especials, o per calcular rĂ pidament subtotals i totals.

Diagrames dinĂ mics

El LibreOffice Calc permet presentar dades del full de cĂ lcul en diagrames dinĂ mics que s'actualitzen automĂ ticament quan canvien les dades.

Obertura i desament de fitxers Microsoft

Utilitzeu els filtres del LibreOffice per convertir els fitxers de l'Excel o per obrir i guardar en altres formats.