Funcions del LibreOffice Calc

El LibreOffice Calc és una aplicació de full de càlcul que podeu utilitzar per calcular, analitzar i gestionar dades. També podeu importar i modificar fulls de càlcul del Microsoft Excel.

Càlculs

El LibreOffice Calc vos proporciona funcions, incloent-hi funcions estadístiques i bancàries, que podeu utilitzar per crear fórmules que vos permeten realitzar càlculs complexos amb les dades.

També podeu utilitzar l'auxiliar de funcions perquè vos ajudi a crear fórmules.

Càlculs "Què passa si"

Una funció important és que és capaç de visualitzar de manera immediata els resultats dels canvis fets en un factor de càlculs formats per diversos factors. Per exemple, podeu observar com el fet de canviar el període de temps en el càlcul d'una hipoteca afecta els tipus d'interés o les quantitats reemborsades. A més, podeu gestionar taules més grans utilitzant altres escenaris predefinits.

Funcions de bases de dades

Utilitzeu fulls de càlcul per organitzar, emmagatzemar i filtrar les dades.

El LibreOffice Calc permet arrossegar i deixar anar taules de base de dades, o utilitzar un full de càlcul com a font de dades per crear cartes de formulari al LibreOffice Writer.

Organització de les dades

Fent uns quants clics amb el ratolí, podeu reorganitzar el full de càlcul per mostrar o amagar determinats intervals de dades, o per formatar els intervals en funció d'unes condicions especials, o per calcular ràpidament subtotals i totals.

Diagrames dinàmics

El LibreOffice Calc permet presentar dades del full de càlcul en diagrames dinàmics que s'actualitzen automàticament quan canvien les dades.

Obertura i desament de fitxers Microsoft

Utilitzeu els filtres del LibreOffice per convertir els fitxers de l'Excel o per obrir i guardar en altres formats.