Barra de propietats de l'objecte de dibuix

La barra de propietats de l'objecte de dibuix per als objectes que heu seleccionat al full conté ordes de formatació i d'alineació.

Línia

Definiu les opcions de formatació per a la línia seleccionada.

Icon Line

Línia

Estil de la fletxa

Obri la barra d'eines Extrems de fletxa. Utilitzeu els símbols que es mostren per definir l'estil de l'extrem de la línia seleccionada.

Icon Line Ends

Estil de la fletxa

Estil de la línia

Seleccioneu l'estil de línia que voleu utilitzar.

Icona

Estil de línia

Amplada de la línia

Select the width for the line. You can append a measurement unit. A zero line width results in a hairline with a width of one pixel of the output medium.

Icona

Amplària de la línia

Color de la línia

Seleccioneu un color per a la línia.

Icona

Color de línia

Àrea

Defineix les propietats d'emplenament per a l'objecte de dibuix seleccionat.

Icon Area

Àrea

Color de fons

Seleccioneu el tipus d'emplenament que voleu aplicar a l'objecte de dibuix seleccionat.

Icona

Estil/emplenament de l'àrea

Gira

Gira l'objecte seleccionat.

Icona

Gira

Canvia l'àncora

Permet commutar entre les opcions d'ancoratge.

A la barra Disseny de formulari, feu clic a

Icon Anchor

Canvia l'àncora

Porta al davant

Mou l'objecte seleccionat al principi de l'orde d'apilament, de manera que quede davant de la resta d'objectes.

Icon Bring to Front

Porta al davant

Envia al fons

Mou l'objecte seleccionat a darrere de l'orde d'apilament, de manera que quede darrere de la resta d'objectes.

Icon Send to Back

Envia al fons

Al primer pla

Mou l'objecte seleccionat davant del text.

Icon To Foreground

Al fons

Al fons

Mou l'objecte seleccionat darrere del text.

Icon To Background

Al fons

Alineació

Modifica l'alineació dels objectes seleccionats.

Icona

Alineació